Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ZERO WASTE-Delta moss_2

Keret színe
Antracit szürke
6.900 Ft
Menny.:db

a ZERO WASTE moha keretek kettős célt szolgálnak:
nemcsak látványos, minőségi és egyedi dekorációk, hanem a fenntarthatóságot is elősegítik a nagyobb keretek gyártása során megmaradt, kisebb és eddig kidobásra ítélt fa anyagok újrahasznosításával.

A tartósított növények megjelenése ezekben a keretekben a természet és a nyugalom illatát hozzák be minden térbe, miközben emlékeztet bennünket a természeti környezet megőrzésének és ápolásának fontosságára. Egy tenyérnyi cukiság lett belőlük, kedvesség szeretteinknek, magunkat, vagy kollégáinknak, partnereinknek.

Várható szállítás: 2024. július 22.

Leírás

ZERO WASTE KERETEK kiváló minőségű, 100%-ban kézzel készített termék, amelyet a legnagyobb gondossággal terveztünk és gyártottunk.  Ez a keret a tökéletes választás minden olyan személy számára, aki egyre nagyobb hangsúlyt fektet a természethez való kapcsolódásra.

Paraméterek

MÉRET
20x20x20x5x2cm
KERET FENYŐ
NÖVÉNY TARTÓSÍTOTT NÖVÉNYEK
ELKÉSZÜLÉSI IDŐ KÉSZ TERMÉK
KÉZBESÍTÉSI IDŐ 1-2 MUNKANAP

Termék információk

  • A ZERO WASTE keretek gondozásmentes, természetes anyagok felhasználásával készült dekorációk.
  • A keretek fából, kézzel, egyedileg készülnek, megőrizve a fa természetes szépségét és egyediségét. A keretek összeszerelésétől kezdve, a festésen át, a tartosított és szárított növények behelyezéséig minden részfolyamat kézzel készített.
  • A keretek standard méretűek, de a dekorálásukhoz használt tartósított és szárított növényi részek méretükben, színükben és fajtájukban eltérhetnek a minta képen láthatóknál. A természet egyedisége miatt nincs két pont ugyanolyan termék sem!
  • A festett keretek és növények színében lehetnek árnyalatbeli különbségek. Ennek oka az aktuális fényviszonyok, illetve a monitor/telefon fénybeállításának különbsége.
  • A keret elkészítése során természetes módon tartósított mohával, rénszarvas zuzmóval és levelekkel dolgozunk, melyek a tartósítási eljárásnak köszönhetően évekig megőrzik mostani állapotukat, színüket és állagukat.
  • Gondozást nem igényelnek a növények, viszont annak érdekében, hogy a lehető legtovább az otthonod díszei maradhassanak, néhány dologra érdemes odafigyelni. Igényeikről bővebben a ITT olvashatsz.
  • Közvetlen napfénytől, klímától és fűtőtesttől védeni érdemes.
  • Beltéri dekoráció.
  • Kézzel, nagyobb erőt kifejtve a növények eltávolíthatóak a keretből. Amennyiben a lehető leghosszabb ideig szeretnéd örömöd lelni bennük, érdemes óvni ettől!