Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

Egy hazai manufaktúra, a természet szolgálatában.


 

Kis manufaktúránk 2019-óta foglalkozik növénydekorációkkal.

Úgy látjuk, hogy az emberi problémák egy jelentős része a természettől való elszigeteltségre vezethető vissza. A természetben töltött hosszabb-rövidebb idő bizonyítottan pozitív hatással van a mentális és fizikai egészségünkre. Kapcsolódni szeretnénk, úgy ahogy az a természetben kapcsolódnak egymáshoz az előlények.

Célunk, hogy termékeinkkel utat találjunk az emberek és a természet között és úgy tudjunk megragadni egy, a természetben töltött pillanatot, hogy ezt bárki haza vihesse magával.

A rohanó hétköznapok, az urbanizáció mind arra sarkallnak minket, hogy megtaláljuk a fenntartható és környezetbarát megoldást arra, hogy otthon és munkahelyünkön is körbe vehessük magunkat a természet nyújtotta harmóniával, frissességgel, ami feltölt minket nap, mint nap. 

Beltéri lakás- és iroda dekorációink 100%-ban kézzel készülnek, mindig a természet szépsége inspirálja őket és a természetes módon tartósított és szárított növények által kelnek életre. ​

A környezettudatosság és a fenntartható működés kiemelten fontos a számunkra, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy termékeink a lehető legnagyobb mértékben természetes és újrahasznosított anyagokból készüljenek.

Köszönjük, hogy dekorációink megvásárlásával te is csatlakozol hozzánk ezen az úton és támogatod a minőségbe és értékekbe vetett hitünket és elkötelezettségünket!