Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SISU- forest

Keret színe
49.900 Ft
Menny.:db

Az erdő növényvilágának körforgása lenyűgöző és bonyolult folyamat, amely fenntartja bolygónk növényi világának szépségét és sokféleségét. A hatalmas fáktól, a mohákon és gombákon át a vadon termő virágokig, mindegyik növény fontos szerepet játszik az ökoszisztémában. Ezt a körforgást szerettük volna megragadni, kör alakú moha kereteinkben. Az ciklus a magok csírázásával kezdődik, amelyeket a szél, az állatok vagy a víz szór szét. Ahogy a magok gyökeret eresztenek és nőnek, tápanyagokat vonnak be a talajból és a napfényből, hogy felgyorsítsák növekedésüket. Tavasszal színes virágok bontakoznak ki. A beporzás után a növények gyümölcsöket, terméseket és magvakat termelnek, amelyeket újra szétszórnak, így folytatódva a ciklikusság. Ősszel a levelek megváltoztatják színüket és végül lehullanak az erdő talajára, lebomlásukkal táplálóanyagokkal gazdagítva a talajt a következő növénygeneráció számára. Az élet ciklusa évről évre folytatódik, mindegyik növény kulcsfontosságú szerepet játszik az ökoszisztéma egyensúlyának fenntartásában. A következő alkalommal, amikor sétát teszel az erdőben, állj meg egy pillanatra és merülj el a körülötted lévő növényvilág szépségében és összetettségében. A növekedés, gyarapodás és pusztulás végtelen ciklusában, amely táplálja természetes világunkat és fenntartja az életben maradásunkhoz szükséges világot.

Várható szállítás: 2024. július 22.

Leírás

A SISU keretünk egy kiváló minőségű, 100%-ban kézzel készített termék, amelyet a legnagyobb gondossággal terveztünk és gyártottunk. Ez a keret a tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti kiélvezni a természetet és a szabadban töltött időt.

Tetszik az erdei hangulat, de egyedi méretben gondolkodsz? ÍRD MEG nekünk elképzelésedet.

Paraméterek

MÉRET
ÁTMÉRŐ 50CM
KERET FENYŐ
NÖVÉNY TARTÓSÍTOTT ÉS SZÁRÍTOTT NÖVÉNYEK
ELKÉSZÜLÉSI IDŐ A VISSZAIGAZOLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 8-10 MUNKANAP
KÉZBESÍTÉSI IDŐ 1-2 MUNKANAP

Termék információk

  • A SISU keretek gondozásmentes, természetes anyagok felhasználásával készült dekorációk.
  • A keretek fából, kézzel, egyedileg készülnek, megőrizve a fa természetes szépségét és egyediségét. A keretek összeszerelésétől kezdve, a festésen át, a tartosított és szárított növények behelyezéséig minden részfolyamat kézzel készített.
  • A keretek standard méretűek, de a dekorálásukhoz használt tartósított és szárított növényi részek méretükben, színükben és fajtájukban eltérhetnek a minta képen láthatóknál. A természet egyedisége miatt nincs két pont ugyanolyan termék sem!
  • A festett keretek és növények színében lehetnek árnyalatbeli különbségek. Ennek oka az aktuális fényviszonyok, illetve a monitor/telefon fénybeállításának különbsége.
  • A keret elkészítése során természetes módon tartósított mohával, rénszarvas zuzmóval és levelekkel dolgozunk, melyek a tartósítási eljárásnak köszönhetően évekig megőrzik mostani állapotukat, színüket és állagukat.
  • Gondozást nem igényelnek a növények, viszont annak érdekében, hogy a lehető legtovább az otthonod díszei maradhassanak, néhány dologra érdemes odafigyelni. Igényeikről bővebben a ITT olvashatsz.
  • Közvetlen napfénytől, klímától és fűtőtesttől védeni érdemes.
  • Beltéri dekoráció.
  • Kézzel, nagyobb erőt kifejtve a növények eltávolíthatóak a keretből. Amennyiben a lehető leghosszabb ideig szeretnéd örömöd lelni bennük, érdemes óvni ettől!