Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OV_THEO_világos szürke

15.900 Ft
Menny.:db

Tartósított és szárított növényekkel készült egyedi, természetes fali dekoráció. Ez a moha keretünk élő növények nélkül hozza be a négy fal közé az amazóniai őserdők hangulatát úgy, hogy a gondozásával a későbbiekben nem kell foglalkoznunk.

Várható szállítás: 2024. július 22.

Leírás

A THEO keretünk egy kiváló minőségű, 100%-ban kézzel készített termék, amelyet a legnagyobb gondossággal terveztünk és gyártottunk. Ez a keret a tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti kiélvezni a természetet és a szabadban töltött időt.

Paraméterek

MÉRET
30x30x30X5X2CM
KERET FENYŐ
NÖVÉNY TARTÓSÍTOTT ÉS SZÁRÍTOTT NÖVÉNYEK
ELKÉSZÜLÉSI IDŐ KÉSZ TERMÉK
ÖSSZEKÉSZÍTÉSI IDŐ 1-2 MUNKANAP
KÉZBESÍTÉSI IDŐ 1-2 MUNKANAP

Termék információk

  • A THEO keretek gondozásmentes, természetes anyagok felhasználásával készült dekorációk.
  • A keretek fából, kézzel, egyedileg készülnek, megőrizve a fa természetes szépségét és egyediségét. A keretek összeszerelésétől kezdve, a festésen át, a tartosított és szárított növények behelyezéséig minden részfolyamat kézzel készített.
  • A keretek standard méretűek, de a dekorálásukhoz használt tartósított és szárított növényi részek méretükben, színükben és fajtájukban eltérhetnek a minta képen láthatóknál. A természet egyedisége miatt nincs két pont ugyanolyan termék sem!
  • A festett keretek és növények színében lehetnek árnyalatbeli különbségek. Ennek oka az aktuális fényviszonyok, illetve a monitor/telefon fénybeállításának különbsége.
  • A keret elkészítése során természetes módon tartósított mohával, rénszarvas zuzmóval és levelekkel dolgozunk, melyek a tartósítási eljárásnak köszönhetően évekig megőrzik mostani állapotukat, színüket és állagukat.
  • Gondozást nem igényelnek a növények, viszont annak érdekében, hogy a lehető legtovább az otthonod díszei maradhassanak, néhány dologra érdemes odafigyelni. Igényeikről bővebben a ITT olvashatsz.
  • Közvetlen napfénytől, klímától és fűtőtesttől védeni érdemes.
  • Beltéri dekoráció.
  • Kézzel, nagyobb erőt kifejtve a növények eltávolíthatóak a keretből. Amennyiben a lehető leghosszabb ideig szeretnéd örömöd lelni bennük, érdemes óvni ettől!