Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OV_NIJI_L

Keret színe
Antracit szürke
Elrendezés
Függőleges
53.000 Ft
Menny.:db

Ugorj fejest a színekbe! Feltölti a lelked, hogy jól induljon a nap!
Bemutatkozik a mohák, rénszarvas zuzmók, tartósított és szárított növények végtelen sokszínűsége. Szivárvány, keretbe zárva.

Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás

A NIJI egy kiváló minőségű, 100%-ban kézzel készített termék, amelyet a legnagyobb gondossággal terveztünk és gyártottunk. Ez a keret a tökéletes választás minden olyan személy számára, akik szeretik a színeket és a természetes anyagokat, dekorációkat. 

Tetszik az erdei hangulat, de egyedi méretben gondolkodsz? ÍRD MEG nekünk elképzelésedet.

Paraméterek

MÉRET
30x100X5X2CM
Kiállított, bemutató darab
KERET FENYŐ
Szín antracit szürke
NÖVÉNY TARTÓSÍTOTT és szárított NÖVÉNYEK
ELKÉSZÜLÉSI IDŐ kész termék
Összekészítési idő 1-2 munkanap
KÉZBESÍTÉSI IDŐ 1-2 MUNKANAP

Termék információk

  • A NIJI keretek gondozásmentes, természetes anyagok felhasználásával készült dekorációk.
  • A keretek fából, kézzel, egyedileg készülnek, megőrizve a fa természetes szépségét és egyediségét. A keretek összeszerelésétől kezdve, a festésen át, a tartosított és szárított növények behelyezéséig minden részfolyamat kézzel készített.
  • A keretek standard méretűek, de a dekorálásukhoz használt tartósított és szárított növényi részek méretükben, színükben és fajtájukban eltérhetnek a minta képen láthatóknál. A természet egyedisége miatt nincs két pont ugyanolyan termék sem!
  • A festett keretek és növények színében lehetnek árnyalatbeli különbségek. Ennek oka az aktuális fényviszonyok, illetve a monitor/telefon fénybeállításának különbsége.
  • A keret elkészítése során természetes módon tartósított mohával, rénszarvas zuzmóval és levelekkel dolgozunk, melyek a tartósítási eljárásnak köszönhetően évekig megőrzik mostani állapotukat, színüket és állagukat.
  • Gondozást nem igényelnek a növények, viszont annak érdekében, hogy a lehető legtovább az otthonod díszei maradhassanak, néhány dologra érdemes odafigyelni. Igényeikről bővebben a ITT olvashatsz.
  • Közvetlen napfénytől, klímától és fűtőtesttől védeni érdemes.
  • Beltéri dekoráció.
  • Kézzel, nagyobb erőt kifejtve a növények eltávolíthatóak a keretből. Amennyiben a lehető leghosszabb ideig szeretnéd örömöd lelni bennük, érdemes óvni ettől!
  • A minta képek között található a standard méretektől eltérő minta munka is.